Reviews & Ervaringen

Luxury White reviews & ervaringen

Bent u nieuwsgierig naar de ervaringen en reviews van onze klanten? Dan bent u hier op het juiste adres. Hieronder kunt u gemakkelijk alle reviews en ervaringen lezen van onze tevreden klanten. Zelf nieuwsgierig geworden na het lezen van onze ervaringen & reviews en wilt u ook uw tanden bleken? Ons uitgebreide assortiment zal u gegarandeerd helpen om weer uw stralend witte tanden terug te krijgen.

Luxury White, nummer 1 in tanden bleken

Luxury White staat voor A+ kwaliteit. Dit is terug te zien in onze reviews & ervaringen. Ons team staat op elk moment van de dag klaar om u te helpen. Dit zijn mensen met ervaring waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit. Heeft u een vraag over onze producten of heeft u een probleem tijdens de behandeling? Luxury White staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en uw problemen op te lossen. 

Hoe controleren jullie reviews & ervaringen?

Alleen klanten die bij ons een bestelling hebben geplaatst krijgen de optie om een review achter te laten en hun ervaring te delen. Hierdoor kunnen wij de echtheid van onze reviews verzekeren. Neppe reviews zijn sinds mei 2022 verboden en geeft ook geen transparantie aan de klant. Hierom kunt u als u geen bestelling heeft geplaatst ook geen review achterlaten. Dit garandeerd dat al onze reviews 100% authentiek zijn.

Ruim assortiment tanden bleek producten

Wij bieden een ruim assortiment tanden bleek producten aan. Hierdoor kunt u zelf kiezen welke producten het beste bij u passen. De Starter-Kit is perfect als u voor het eerst wilt starten met uw tanden bleken. Een Whitening Pen is perfect als u uw tanden witter wilt maken. De Pro-LED Set is gemaakt voor mensen waarvan de tanden meer verkleuringen hebben dan gemiddeld. De Set werkt 47% beter dan alleen het gebruik van de Whitening Pen. De Pro-LED Set is dus ook geschikt voor mensen die snel resultaat willen behalen. Onze Mondspreiders zijn ook de perfecte oplossing om uw mond open te houden tijdens uw behandeling.